AnaSayfa / Genel / Kahve falında alaca hastalığı görmek

Kahve falında alaca hastalığı görmek

Kahve falında alaca hastalığı görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, borcunu ödeyeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında alaca hastalığı gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için karşı tarafın hamle yapmasını bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında alaca hastalığı görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alacalı kedi görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alacalı güvercin görmek yeteneklerini geliştirmeye, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında alaca kedi görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında alaca karanlıkta yürümek mutlu ilişkiler kuracağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında alaca at görmek hayaline kavuşacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalettir.

Kahve falında alacalı inek görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında alaca karga görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir