AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek hastalığı olmak

Kahve falında çiçek hastalığı olmak

Kahve falında çiçek hastalığı olmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine alamet eder.

Kahve falında çiçek hastalığı olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bağlayıcı sözler verilebilir veya hayatınızı istikrarlı hale getirme şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında çiçek hastalığı olmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında su çiçeği hastalığı olmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek hastalığı görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında su çiçeği hastalığı görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, anne baba duası alacağına yorulur.

Kahve falında su çiçeği hastalığını görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoru görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastalıktan ölmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sedef hastalığına yakalanmak bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir