AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalığın iyileştiğini görmek

Kahve falında hastalığın iyileştiğini görmek

Kahve falında hastalığın iyileştiğini görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, kötü günler geçireceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, müjdeli haberle geleceğine delalettir.

Kahve falında hastalığın iyileştiğini gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarınız açısından önem taşıyabilecek bilgiler verebilecek kişilerle karşılaşmanızı sağlayacak şekilde sosyalleşmelisiniz.

Kahve falında hastalığının iyileştiğini görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastalığı iyileştirmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında hastalığın iyileştiğini görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına işarettir.

Kahve falında hastalıktan iyileşmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünde hastalık görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında hastalık görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastalık haberi almak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amansız hastalık görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir