AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalıklı birini görmek

Kahve falında hastalıklı birini görmek

Kahve falında hastalıklı birini görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında hastalıklı birini gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harakete geçebilirsiniz.

Kahve falında sedef hastalığı olduğunu görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, terfi alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastalıktan bayılmak bedeninin de iyileşeceğine, huşu içinde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin hastalığa yakalandığını görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında hastalık kapmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastalıklı ayak görmek yol göstereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastalığa yakalanmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastalıklı bebek görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında hastalıktan öleceğini görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir