AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş fırçası aldığını görmek

Kahve falında diş fırçası aldığını görmek

Kahve falında diş fırçası aldığını görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, çok hayır duası alacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, yeni bir hayat kurulacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında diş fırçası aldığını gördüyseniz:

  • Manipüle etmeniz veya olmadığı şekilde süslemeniz durumunda ise, güvendiğiniz destekler gelmeyebilir.

Kahve falında diş fırçası aldığını görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında diş fırçası attığını görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında diş fırçasını kırmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında diş fırçası görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında diş fırçası kaybetmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş fırçası vermek güzel ve olumlu haberler alacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birinden diş fırçası almak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş fırçası kırmak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir