AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş fırçası kaybetmek

Kahve falında diş fırçası kaybetmek

Kahve falında diş fırçası kaybetmek akıl vereceğine, daha kötü günler yaşayacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, büyük paralar kazanacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş fırçası kaybetmek gördüyseniz:

  • Size yeni görev, sorumluluk veya yük yüklemeye çalışan ya da sizi yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında diş fırçası kaybetmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş fırçasını kaybetmek bazı ortak işlere gireceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında diş fırçası attığını görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş fırçası vermek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında diş fırçası kırmak yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş fırçasını kırmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında diş macunu fırçası görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında diş fırçalarken kan tükürmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir