AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden diş fırçası almak

Kahve falında birinden diş fırçası almak

Kahve falında birinden diş fırçası almak ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, çok büyük başarı kazanacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden diş fırçası almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kendi yollarından değil, sizin yolunuzdan gitme kararı alabilir.

Kahve falında diş fırçası vermek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına inanılır.

Kahve falında diş fırçası attığını görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, elde edilen nasibin artacağına işaret eder.

Kahve falında kırık diş fırçası görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı diş fırçası görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş fırçalayan birini görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diş fırçasını kırmak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının diş fırçasını kullanmak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına delalettir.

Kahve falında diş fırçası çalmak birikim yapacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir