AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş fırçasını kırmak

Kahve falında diş fırçasını kırmak

Kahve falında diş fırçasını kırmak kendini dinine daha fazla vereceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, kırılan kalplerin barışacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında diş fırçasını kırmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklardan gelir elde edebilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında diş fırçasını kırmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, hayır getirecek işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında diş fırçası kırmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş fırçası ve macun görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden diş fırçası almak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında diş fırçasını kaybetmek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hastalıkların iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni diş fırçası almak hem rahat bir hayata kavuşacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının diş fırçasıyla diş fırçalamak makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş fırçası ve diş macunu görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, sermayesinin boşa gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir