AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş fırçası vermek

Kahve falında diş fırçası vermek

Kahve falında diş fırçası vermek ters giden işlerin normale döneceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, gözyaşının kuruyacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, fakir fukaraya yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında diş fırçası vermek gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmak doğru olmayabilir.

Kahve falında diş fırçasını çöpe atmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş fırçalayan birini görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına tabir olunur.

Kahve falında diş fırçası ve macun görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında kirli diş fırçası görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında birisinden diş fırçası almak umutlarını kaybedeceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski diş fırçası görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalettir.

Kahve falında diş fırçası almak şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birine diş fırçası vermek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir