AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş fırçası görmek

Kahve falında diş fırçası görmek

Kahve falında diş fırçası görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında diş fırçası gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlemeniz durumunda olumsuz görünen şeyleri olumluya çevirme şansınız olabilir.

Kahve falında diş fırçası kırmak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diş fırçası vermek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi diş fırçası görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına yorulur.

Kahve falında diş fırçası satın almak insanlara iyilik yapmaya, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden diş fırçası almak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisinden diş fırçası almak anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı diş fırçası görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının diş fırçasını kullanmak saygınlık göreceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir