AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş fırçası attığını görmek

Kahve falında diş fırçası attığını görmek

Kahve falında diş fırçası attığını görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında diş fırçası attığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi netleştirmeniz durumunda başarılı olma şansınız yüksek olabilir.

Kahve falında diş fırçası attığını görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında kırık diş fırçası görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerini fırçalarken görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına inanılır.

Kahve falında eski diş fırçası görmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında diş fırçası ve macun görmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni diş fırçası görmek güzel bir döneme girileceğine, birikiminin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş macunu ve diş fırçası görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden diş fırçası almak yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, iyilik ve güzellik bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir