AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne eli görmek

Kahve falında anne eli görmek

Kahve falında anne eli görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kısmetinin açılacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına, anne babaya müjde verileceğine işaret eder.

Kahve falında anne eli gördüyseniz:

  • İnsani yardımlar veya geçmişte yapılan hatalar yeni şeyler öğrenmenizi sağlıyor.

Kahve falında annenin elini öptüğünü görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annemin elinde bebek görmek yüklü miktarda para kazanacağına, helal lokma yiyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının annesinin elini öpmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine işaret eder.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında anne karnında bebeğin elini görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin elinde yılan görmek anne duasının açılacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin annesinin elini öpmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir