AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne diye ağlamak

Kahve falında anne diye ağlamak

Kahve falında anne diye ağlamak girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, mutsuz olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında anne diye ağlamak gördüyseniz:

  • Dinlenmeye daha çok vakit ayırmalısınız.

Kahve falında anne diye ağlamak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biri öldü diye ağlamak huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında baba diye ağlamak ailenin büyüyeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine inanılır.

Kahve falında anne diye seslenmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında anne diye çağrılmak şansının bir türlü dönmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında baba diye seslenmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine inanılır.

Kahve falında namaz kıl diye ses duymak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında abi diye bağırmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir