AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri öldü diye ağlamak

Kahve falında biri öldü diye ağlamak

Kahve falında biri öldü diye ağlamak hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, rızkından ve gelirinden olacağına, tövbe etmeye, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine işarettir.

Kahve falında biri öldü diye ağlamak gördüyseniz:

  • Yanlış sunumlar işle ilgili problemler yaratabilir.

Kahve falında biri öldü diye ağlamak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baba diye ağlamak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında anne diye ağlamak ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini öldü diye duymak hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına delalettir.

Kahve falında imdat diye bağıran birini görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında polis diye bağırmak ortalığın sakinleşip, durulacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına işarettir.

Kahve falında namaz kıl diye ses duymak işlerine bereket geleceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında anne diye çağrılmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, şen kahkahalar atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir