AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba diye ağlamak

Kahve falında baba diye ağlamak

Kahve falında baba diye ağlamak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında baba diye ağlamak gördüyseniz:

  • Size gelecekte olacaklar hakkında fikir veren veya bir sonraki adımı gösteren kişiler olursa, daha önce olanları gözden geçirmeyi sakın unutmayın.

Kahve falında baba diye ağlamak çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında anne diye ağlamak kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biri öldü diye ağlamak işlerinin her zaman yolunda gideceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baba diye bağırmak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına yorulur.

Kahve falında baba diye seslenmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seni seviyorum diyen birini görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına inanılır.

Kahve falında birini öldü diye duymak çekilen hasretin biteceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında seni seviyorum diye bağırmak bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir