AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne diye seslenmek

Kahve falında anne diye seslenmek

Kahve falında anne diye seslenmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, dinde tartışmaya, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne diye seslenmek gördüyseniz:

  • Yeni ortamlara katılırken dikkatli olun.

Kahve falında anne diye seslenmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, büyük başarıya ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında baba diye seslenmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında anne diye çağrılmak başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında anne diye ağlamak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına yorulur.

Kahve falında biri öldü diye ağlamak mutluluk verici olayların yaşanacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında baba diye bağırmak çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seni seviyorum diye bağırmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yardım edin diye bağırmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir