AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kıl diye ses duymak

Kahve falında namaz kıl diye ses duymak

Kahve falında namaz kıl diye ses duymak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kıl diye ses duymak gördüyseniz:

  • Bazı yöntemlerinizi, yaklaşımlarınızı veya fikirlerinizi beğenmeyen ya da inandırıcı bulmayan kişileri ikna etmeniz gerekebilir.

Kahve falında namaz kıl diye ses duymak geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öleceksin diye ses duymak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini öldü diye duymak sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında anne diye ağlamak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına delalet eder.

Kahve falında anne diye çağrılmak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abi diye bağırmak pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baba diye ağlamak büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, farklı şeyler deneyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir