AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba diye seslenmek

Kahve falında baba diye seslenmek

Kahve falında baba diye seslenmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baba diye seslenmek gördüyseniz:

  • Olayların işe yarayan taraflarını daha da kuvvetlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında baba diye seslenmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında anne diye seslenmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına alamet eder.

Kahve falında baba diye bağırmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, daima afiyette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baba diye ağlamak işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına yorulur.

Kahve falında namaz kıl diye ses duymak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, güzel bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini öldü diye duymak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında seni seviyorum diye bağırmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında polis diye bağırmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir