AnaSayfa / Genel / Kahve falında abi diye bağırmak

Kahve falında abi diye bağırmak

Kahve falında abi diye bağırmak kötülüklerden uzak kalacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, ticaretin büyüyeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abi diye bağırmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışına bırakın.

Kahve falında abi diye bağırmak yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına alamet eder.

Kahve falında yardım edin diye bağırmak doğru iş ortaklığı yapacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında polis diye bağırmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, malını ve canını emniyete alacağına delalettir.

Kahve falında imdat diye bağırdığını görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeter diye bağırmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalettir.

Kahve falında baba diye bağırmak doktordan doktora koşturacağına, sevinç gözyaşları dökmeye işaret eder.

Kahve falında seni seviyorum diye bağırmak maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne diye çağrılmak manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir