AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini diri diri toprağa gömmek

Kahve falında birini diri diri toprağa gömmek

Kahve falında birini diri diri toprağa gömmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında birini diri diri toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Öğleden sonra bir çağrı alabilirsiniz.

Kahve falında birini diri diri toprağa gömmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini diri diri gömmek aksiliklerin son bulacağına, kızına daima sahip çıkacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu diri diri gömmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diri adam gömmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında diri bebek gömmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, duyguların karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanı diri diri gömmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işaret eder.

Kahve falında insanı diri diri gömmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında diri birini gömmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir