AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini diri diri gömmek

Kahve falında birini diri diri gömmek

Kahve falında birini diri diri gömmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, güzel bir hayat süreceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işarettir.

Kahve falında birini diri diri gömmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki zayıf tarafları göstermek isteyebilir.

Kahve falında diri gömmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine işaret eder.

Kahve falında diri birini gömmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diriyi mezara gömmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini diri diri gömmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diri diri birini gömmek alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu diri diri gömmek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında diri insan gömmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği diri diri gömmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir