AnaSayfa / Genel / Kahve falında diri gömülmek

Kahve falında diri gömülmek

Kahve falında diri gömülmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diri gömülmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan kişiler size tam bir kurtarıcı gibi görünebilirler.Bu kişiler sayesinde zor bir durumu arkanızda bırakabilir veya rekabet gerektiren konular varsa, kazanan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında diri gömülmek beklediklerini duyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında diri diri mezara gömülmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diri diri gömülmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin diri diri gömüldüğünü görmek kendi işinin başına geçeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında diri diri gömüldüğünü görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında diri diri toprağa gömülmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında birini diri diri gömüldüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine yorulur.

Kahve falında kendini diri diri gömüldüğünü görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir