AnaSayfa / Genel / Kahve falında diri diri gömülmek

Kahve falında diri diri gömülmek

Kahve falında diri diri gömülmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında diri diri gömülmek gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz olmasına rağmen, diğer kişilerin problemleri veya stresli tavırlarıyla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında diri gömülmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına yorulur.

Kahve falında diri diri gömüldüğünü görmek canının derdine düşeceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diri diri gömülmek takdir toplayacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini diri diri gömüldüğünü görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında diri diri mezara gömülmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kendini diri diri gömüldüğünü görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diri diri toprağa gömülmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin diri diri gömüldüğünü görmek isabetli adımlar atacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir