AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini diri diri gömüldüğünü görmek

Kahve falında birini diri diri gömüldüğünü görmek

Kahve falında birini diri diri gömüldüğünü görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, yolunun açılacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini diri diri gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Tüm olumlu atmosfere rağmen dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalar ya da hatalar olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır.

Kahve falında diri diri mezara gömülmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında kendini diri diri gömüldüğünü görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında diri diri gömülmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında diri gömülmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, çok hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diri diri toprağa gömülmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birini diri diri gömüldüğünü görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında diri diri gömüldüğünü görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında birinin diri diri gömüldüğünü görmek refaha erişileceğine, mirasa inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir