AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini diri diri gömüldüğünü görmek

Kahve falında kendini diri diri gömüldüğünü görmek

Kahve falında kendini diri diri gömüldüğünü görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini diri diri gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi çekemeyerek değişik sorunlar çıkartabilirler.

Kahve falında diri diri toprağa gömülmek sorunlarının birken beş olacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında diri diri mezara gömülmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini diri diri gömüldüğünü görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, seyahatlere katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diri diri gömüldüğünü görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında diri diri gömülmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında diri gömülmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini diri diri gömüldüğünü görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin diri diri gömüldüğünü görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, parasının ve makamının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir