AnaSayfa / Genel / Kahve falında diri diri toprağa gömülmek

Kahve falında diri diri toprağa gömülmek

Kahve falında diri diri toprağa gömülmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında diri diri toprağa gömülmek gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmeniz veya kendi isteklerinizi kendiniz gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında diri diri toprağa gömülmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, mutluluğundan olacağına alamet eder.

Kahve falında kendini diri diri gömüldüğünü görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, işlerinden feragat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diri diri gömüldüğünü görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında diri diri gömülmek hayırlı günler yaşayacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini diri diri gömüldüğünü görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin diri diri gömüldüğünü görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında diri gömülmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diri diri mezara gömülmek ününün çoğalacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir