AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin diri diri gömüldüğünü görmek

Kahve falında birinin diri diri gömüldüğünü görmek

Kahve falında birinin diri diri gömüldüğünü görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine inanılır.

Kahve falında birinin diri diri gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası zararlı olabilir.

Kahve falında birini diri diri gömüldüğünü görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında diri gömülmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini diri diri gömüldüğünü görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında diri diri gömülmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin diri diri gömüldüğünü görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntısından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında diri diri mezara gömülmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında diri diri gömüldüğünü görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına yorulur.

Kahve falında diri diri toprağa gömülmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, artık rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir