AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini diri gömmek

Kahve falında birini diri gömmek

Kahve falında birini diri gömmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çok mutsuz olacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini diri gömmek gördüyseniz:

  • Farklı fikirlere açık olmalısınız.

Kahve falında diri gömmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına delalet eder.

Kahve falında birini diri diri toprağa gömmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında birini diri gömmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diri diri insan gömmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında diri birini gömmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında diriyi mezara gömmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına delalettir.

Kahve falında insanı diri diri gömmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diri bebek gömmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir