AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu diri diri gömmek

Kahve falında çocuğunu diri diri gömmek

Kahve falında çocuğunu diri diri gömmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, maaşının artacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu diri diri gömmek gördüyseniz:

  • Bazı sırları paylaşmamanız paylaşmanızdan daha hayırlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında çocuğunu diri diri gömmek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diri diri gömmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini diri diri gömmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında birini diri gömmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında diri diri birini gömmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diriyi mezara gömmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü diri gömmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında insanı diri diri gömmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir