AnaSayfa / Genel / Kahve falında direğe çarpmak

Kahve falında direğe çarpmak

Kahve falında direğe çarpmak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, kazancını iki kat arttıracağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında direğe çarpmak gördüyseniz:

  • İş ortaklıkları kurabilirsiniz veya insanlarla anlaşmayı gerektiren benzeri her konuda başarılısınız.İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir veya yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Kahve falında arabayla direğe çarpmak işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında direğe çarpmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında elektrik direğinin yandığını görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yeşil direk görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek direğe çıkmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta direk görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, rakiplerini mağlup edeceğine inanılır.

Kahve falında uzun direk görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç direk görmek yüksek bir makama geleceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir