AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun direk görmek

Kahve falında uzun direk görmek

Kahve falında uzun direk görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun direk gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelerinize katkısı olabilecek kişilerle iş birlikleri içerisine girebilir ya da ilişkiler kurabilirsiniz.

Kahve falında uzun direk görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında elektrik direği görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında yüksek direğe çıkmak üzüntünden sağlığından olacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında elektrik direğinin devrildiğini görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulur.

Kahve falında direğin tepesine çıkmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında direğe tırmanmak daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında direğe çarpmak kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefon direği görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir