AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil direk görmek

Kahve falında yeşil direk görmek

Kahve falında yeşil direk görmek geç de olsa huzura erileceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil direk gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya rekabet içeren konular önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında yeşil direk görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine delalet eder.

Kahve falında uzun direk görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç direk görmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla direğe çarpmak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında direğin tepesine çıkmak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek direğe çıkmak rahat ve güzel günler geçireceğine, gelirin tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında direğe tırmanmak gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Kahve falında direk yıkıldığını görmek günbegün kötüleşeceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir