AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta direk görmek

Kahve falında tahta direk görmek

Kahve falında tahta direk görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, karalar bağlayacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta direk gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevkleri paylaşmayan kişilerle tartışmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında tahta direk görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında telefon direği görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek direğe tırmanmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, yeni mallara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında trafo direği görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, çok önemli noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik direği görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında ağaç direk görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil direk görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında direk yıkıldığını görmek zahmetinin çoğalacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir