AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek direğe çıkmak

Kahve falında yüksek direğe çıkmak

Kahve falında yüksek direğe çıkmak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, malının ve parasının da artacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında yüksek direğe çıkmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri sanki batağa saplanmış gibi duran işleriniz birdenbire yürümeye başlayabilir.

Kahve falında yüksek direğe çıkmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir direğe çıkmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek direğe tırmanmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına yorulur.

Kahve falında direğe çıkmak kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gemi direğine çıkmak hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine delalettir.

Kahve falında direğin tepesine çıkmak bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında direk taşımak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına yorulur.

Kahve falında elektrik direğinin yandığını görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir