AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babayla kavga etmek

Kahve falında anne babayla kavga etmek

Kahve falında anne babayla kavga etmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, kazancın yetmez olacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babayla kavga etmek gördüyseniz:

  • Sizi bir tartışmanın içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında anne baba kavga etmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine inanılır.

Kahve falında anne babayla kavga etmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına inanılır.

Kahve falında anne babanın kavga etmesini görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında anne ve babasını kavga ederken görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, hastalıklarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyle babayla kavga etmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında anne ve babasının kavga ettiğini görmek fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne baba kavgası görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir