AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babasını kavga ederken görmek

Kahve falında anne ve babasını kavga ederken görmek

Kahve falında anne ve babasını kavga ederken görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında anne ve babasını kavga ederken gördüyseniz:

  • Farkında olmadan olumsuz şekilde dikkat çekiyorsunuz.

Kahve falında anne ve babayı kavga ederken görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında anne baba kavga ederken görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babasını kavga ederken görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında anne babayı kavga ederken görmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne babasını kavga ederken görmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, bereketin ve verimin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında babanı kavga ederken görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasını kavga ederken görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında babayı kavga ederken görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir