AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle babayla kavga etmek

Kahve falında anneyle babayla kavga etmek

Kahve falında anneyle babayla kavga etmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalet eder.

Kahve falında anneyle babayla kavga etmek gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında anneyle babanın kavga ettiğini görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, zorlukların giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında anne babayı kavga ederken görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babasıyla kavga etmek eşyaların yenileneceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına yorulur.

Kahve falında anne babasını kavga ederken görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, dertlerinin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında anne ve babayı kavga ederken görmek kazancını artıracağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasının kavga ettiğini görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, ele güne muhtaç olacağına tabir olunur.

Kahve falında anne baba kavga ederken görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına delalet eder.

Kahve falında anne baba kavgası görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir