AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne baba kavgası görmek

Kahve falında anne baba kavgası görmek

Kahve falında anne baba kavgası görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında anne baba kavgası gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü zorlayacak yollarda ilerleyebilir, yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında anne ve babasını kavga ederken görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında anne baba kavga ederken görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında anne babayı kavga ederken görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında anne baba kavgası görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında anne babaya kavga etmek büyük zararlar getireceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında anne babasını kavga ederken görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında anne babayla kavga etmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına işaret eder.

Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini görmek özgüveninin artacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir