AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilsiz sağır görmek

Kahve falında dilsiz sağır görmek

Kahve falında dilsiz sağır görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında dilsiz sağır gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp, kendi yolunuzda devam etme kararı alabilirsiniz.

Kahve falında sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında sağır dilsiz olmak olumsuz olaylar yaşayacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında sağır ve dilsiz olduğunu görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilsiz sağır görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sağır dilsiz görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine inanılır.

Kahve falında sağır ve dilsiz birini görmek başarıya ve zafere doymayacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında sağır olmak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dünya malı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sağır olduğunu görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir