AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağır olmak

Kahve falında sağır olmak

Kahve falında sağır olmak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağır olmak gördüyseniz:

  • Huzurunuzu korumak için elinizden geleni yapın.

Kahve falında sağır insan görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında sağır olmak rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağır ve dilsiz olduğunu görmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, geleceğinizin güzel olacağına yorulur.

Kahve falında sağır ve dilsiz birini görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine inanılır.

Kahve falında birinin sağır olduğunu görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında sağır ve kör olmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağır dilsiz olmak çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilsiz sağır görmek yani babasına benzeyeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir