AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağır ve dilsiz birini görmek

Kahve falında sağır ve dilsiz birini görmek

Kahve falında sağır ve dilsiz birini görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, o işten ekmek yiyeceğine, işsiz kalmaya rivayet eder.

Kahve falında sağır ve dilsiz birini gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında dilsiz sağır görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sağır ve dilsiz olduğunu görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sağır ve dilsiz birini görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sağır dilsiz görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağır dilsiz olmak ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında sağır olduğunu görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında sağır insan görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir