AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağır dilsiz olmak

Kahve falında sağır dilsiz olmak

Kahve falında sağır dilsiz olmak kazancının günden güne düşeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, ayrılık yaşanacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, onlardan medet umacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında sağır dilsiz olmak gördüyseniz:

  • Belli konulara daha gerçekçi yaklaşmakta fayda var.

Kahve falında sağır ve dilsiz birini görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağır dilsiz görmek fal sahibi erkekse şansının açılacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilsiz sağır görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında sağır ve dilsiz olduğunu görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağır dilsiz olmak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına delalet eder.

Kahve falında sağır insan görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağır bebek görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir