AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağır olduğunu görmek

Kahve falında sağır olduğunu görmek

Kahve falında sağır olduğunu görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Kahve falında sağır olduğunu gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı iyice açmanız, ilginç zaman dilimleri yaşanmasını sağlayabilir.

Kahve falında sağır dilsiz olmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına delalet eder.

Kahve falında sağır ve dilsiz birini görmek falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağır birini görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında sağır insan görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine inanılır.

Kahve falında sağır dilsiz görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sağır olduğunu görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağır ve dilsiz olduğunu görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir