AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağır ve dilsiz olduğunu görmek

Kahve falında sağır ve dilsiz olduğunu görmek

Kahve falında sağır ve dilsiz olduğunu görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, çabalarının boşa çıkacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında sağır ve dilsiz olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi uğraştıran bazı şeyleri sonuca bağlayabilirsiniz.

Kahve falında sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında sağır ve dilsiz olduğunu görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağır dilsiz olmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, psikolojik olarak düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağır dilsiz görmek ticaretin büyüyeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında sağır ve dilsiz birini görmek prestij sahibi olunacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında dilsiz sağır görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında birinin sağır olduğunu görmek huzurunun kaçacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine işarettir.

Kahve falında sağır olmak yarınlarına umutla bakacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir