AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağır dilsiz görmek

Kahve falında sağır dilsiz görmek

Kahve falında sağır dilsiz görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, kendini çok iyi hissedeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında sağır dilsiz gördüyseniz:

  • Olmayacak işlerin peşinde koşmak size zarar verebilir.

Kahve falında sağır ve dilsiz olduğunu görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilsiz sağır görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine yorulur.

Kahve falında sağır dilsiz olmak çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, üzücü olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sağır ve dilsiz birini görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, kırılan kalbin onarılacağına delalettir.

Kahve falında sağır dilsiz görmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, kazançsız işler peşinde olmaya delalet eder.

Kahve falında sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, o masumların bedduasını alacağına tabir olunur.

Kahve falında sağır ve kör olmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına delalettir.

Kahve falında sağır olduğunu görmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir