AnaSayfa / Genel / Kahve falında pil yutmak

Kahve falında pil yutmak

Kahve falında pil yutmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, inancının eksileceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pil yutmak gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişilerle kutlama benzeri toplantılar söz konusu olabilir.

Kahve falında pil yutmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında pileli etek görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında pil yemek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, kendisini işine veremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kalem pil görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine yorulur.

Kahve falında pil takmak dertlerin çözüme kavuşacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saat pili görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akmış pil görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında saate pil takmak kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir