AnaSayfa / Genel / Kahve falında su yutmak

Kahve falında su yutmak

Kahve falında su yutmak aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, prestij kazanacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işarettir.

Kahve falında su yutmak gördüyseniz:

  • Biraz zaman tanımanız gerekebilir.

Kahve falında su yutmak maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında deniz suyu yutmak kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu su yutmak eve huzur dolacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında lağım suyu yutmak çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, büyük kazançlar getireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzerken su yutmak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli su yutmak en çetin zorlukların aşılacağına, aile saadetinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde su yutmak hoş olmayan sözler işiteceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tuzlu deniz suyu yutmak ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir