AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kolye yutmak

Kahve falında altın kolye yutmak

Kahve falında altın kolye yutmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında altın kolye yutmak gördüyseniz:

  • Olayları yüzeysel algılamamanızda fayda var.

Kahve falında altın kolye yutmak psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında altın yüzük yutmak kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, gelişmelerin olacağına inanılır.

Kahve falında çeyrek altın yutmak iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine işaret eder.

Kahve falında altın yutmak kafasının rahat olacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında altın küpe yutmak istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında altın bilezik yutmak sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın kolyenin kırıldığını görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına işarettir.

Kahve falında altın kolye vermek her işi ile daha çok ses getireceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir