AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilac yutmak

Kahve falında ilac yutmak

Kahve falında ilac yutmak nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ilac yutmak gördüyseniz:

  • Akrabalar arasında sürtüşmeli olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ilac yutmak sıhhat ve moral bulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında ilaç iğne görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında depresyon ilacı içmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından ilaç almak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğe ilaç vermek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye ilaç vermek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulur.

Kahve falında evin ilaçlandığını görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına işaret eder.

Kahve falında göze ilaç damlatmak eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir