AnaSayfa / Genel / Kahve falında dil yutmak

Kahve falında dil yutmak

Kahve falında dil yutmak kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dil yutmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiniz sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında dili yutmak aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dilini yutmak rahat bir dönem yaşanacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında dil yutmak çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında küçük dilini yutmak sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında insan yutmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, kişinin bundan zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında saç kılı yutmak kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işarettir.

Kahve falında cam kırıkları yutmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulur.

Kahve falında düğme yutmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir